Sobre mi
Foto

Em dic Adrià i sóc programador informàtic. La meva passió per la informàtica va començar cap als catorze anys, quan vaig tenir accés al primer ordinador amb connexió a internet. Des d'aquell moment i de manera autodidacta vaig començar a formar-me, des de dissenyar simples pàgines web a programar complexes aplicacions d'escriptori i en molts llenguatges diferents. Sempre em motivava, i encara ho fa, la curiositat per saber com es fan les coses.

Sóc titulat en Desenvolupament d'Aplicacions Web per el Centre d'Estudis Politècnics de Barcelona, i actualment sóc estudiant de segon curs d'Enginyeria Informàtica a la Universitat Oberta de Catalunya. He treballat principalment en empreses de màrketing online com a programador i gestor de continguts. Actualment treballo en una important empresa del ram de la justícia, com a gestor de la seva infraestructura informàtica, programador web i d'aplicacions de gestió (ERP). A part d'això, també dedico bona part del meu temps en treballar pel meu compte oferint serveis informàtics i desenvolupant diferents projectes personals.

Els meus hobbies son principalment relacionats amb la informàtica, sóc amant dels simuladors, de la programació, però també de l'excursionisme, el coneixement científic i la història.